Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Bijzondere Adresjes in Nederland om te overnachten

  • Bijzondere Adresjes

    Nederland is een geweldig vakantieland. Het aanbod is gigantisch. Ben je het eindeloos zoeken naar dat leuke, bijzondere adresjes ook zat? Kijk eens op de volgende site: www.bijzondereadresjes.nl

    Op de website van bijzondere adresjes vind je de meest bijzondere, leuke en stijlvolle adresjes van Nederland om te overnachten. Er is een enorm aanbod in hotels en B&B maar hoe vind je de aller-leukste?

    Je kunt kiezen uit de categorieën B&B/Hotels, kids, strand en wellness. Bijzondere adresjes onderscheidt zich door de strenge selectie, de overzichtelijke website en de sfeervolle inrichting ervan. Zo kun je op een leuke en makkelijke manier gaan zoeken naar alle speciale adresjes. Ook geven we tips wat er in de omgeving te zien/doen is.

  • Janneke

    Wat leuk dit forum gevonden te hebben. Er staat een adresje op www.bijzondereadresjes.nl waar wij hebben gelogeerd. Het was op Kampeerterrein de Blauwe Haan in Uffelte. Daar staan twee zeer bijzondere vakantiehuizen. Wij hebben geslapen in het Fallen House, maar je hebt ook nog het Hidden House. Daar willen de kinderen de volgende keer in want daar heb je je eigen bioscoop! Maar het bubbelbad en de kleuren led verlichting door het hele huis waren ook al een topper! Echt de moeite waard. op www.bijzondere-vakanties.nl kun je de huizen zien.

    Groetjes van H.