Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Wil je je relatie een laatste kans geven?

  • Nienke Ross

    Gaat er bij jullie geen dag voorbij zonder knallende ruzie? Of is het juist angstvallig stil? Is jullie passionele, liefdevolle relatie veranderd in een grauwe sleur? Lijken jullie er samen niet meer uit te komen en overwegen jullie uit elkaar te gaan?

    Voor een nieuw Nederland 3 programma van de EO, “40 dagen zonder jou”, zijn wij op zoek naar stellen die er samen niet meer uit komen maar hun relatie of huwelijk nog een laatste kans willen geven.

    Onder begeleiding van een relatietherapeut gaat het stel 40 dagen van elkaar gescheiden leven om er achter te komen wat er nu eigenlijk precies is mis gegaan. En belangrijker, wat er nodig is om er samen weer bovenop te komen.

    Herken je jezelf in deze situatie of ken je een stel waarvoor dit een uitgelezen kans zou kunnen zijn, stuur dan een mailtje naar de redactie. Stellen hoeven geen religieuze achtergrond te hebben om mee te doen.

    Ook als je meer informatie wil, bel of mail dan gerust.

    Met vriendelijke groet,

    Nienke Ross

    Redactie 40 dagen zonder jou

    035 647 4521

    nross@eo.nl

  • Redjerelatie

    Bekijk nu ook onze promo op:

    http://www.youtube.com/watch?v=gMrXVW3fUPY